top of page

Åke Pizze

20 e

Åke oli meille nuorisolle Pamela Anderssonin sukulainen ja merten karhu. Suurten käsien ja kalansuomuisten sadeasujen takana seisoi mies, jonka tarinaa me naapurin nuoret haluamme jatkaa pitkään. Kaikki alueella muistuttavat siitä mitä kalastaminen oli silloin, kun syysmyrskyt mylvivät saaristossa. Käviköhän Åke joskus Aasiassa? 

Raikas tomaattikastike, mozzarella, Pellingin lohi Kellgreniltä, pikkelöity sipuli & sitruuna, seesami sekä tilli

Itätuuli

19 e

Kasvis, sisältää laktoosia. Saatavilla myös vegaanisena. Sisältää mantelia ja pistaasia

Saaristossa, kun on pyörinyt, sitä alkaa jotenkin arvostaa rehellisyyttä. Kaikkea sitä mitä suomalainen luonto ja pieni ruotsalainen vivahde voi elämän laineiden säihkeeseen antaa. Kannustamme kaikkia kokeilemaan kerran vegevaihtoehtoamme, sillä se vie tunnelmiin. 

Raikas tomaattikastike, mozzarella, kesäkurpitsa, savujuusto, sitruuna, dukkah ja tilli.

Helle 

20 e

Saatavilla laktoosittomana ilman vuohenjuustoa.

Saaren helle on tumma ja se jättää aina jäljen. Jos ei muuta niin rusketusraitoja. Jäljet syvenevät entisestään Benitan kesätorin vierailun aikana ja niistä parhaiten pääsee eroon pitkällä hypyllä avomeren viileyteen, ennen sinileviä. Meillä tarkoitus ei ole prässäillä tulisuudella, mutta lihan kanssa pieni makujen syvyys tekee hyvää. Lähdetään siis liikkeelle siitä, että maukas liha, kivat makujen kombot ja rapea chili saa uimaan Ölandetin ympäri.

Raikas tomaattikastike, mozzarella, vuohenjuusto, iberico chorizo, pikkelöity fenkoli, rapea chili ja lehtipersilja

Margherita

18 e

Laktoositon

Kun kaikki lokit ovat huutaneet ja kesän yllätyksellisyys saa jäädä mieluusti Merisää -lähetyksiin. Kun lämpö on pehmentänyt lomailjan haaveet ja tavoitteet. On tarjolla perinteisyyttä ja yksinkertaista makua. Kirjaa tilaukseen, jos haluat pizzaan mukaan kevyesti paahdettuja paikallisia kirsikkatomaatteja, Parmesanjuustoa ja/tai extravalkosipulia. 

Raikas tomaattikastike, mozzarella, basilika ja oliiviöljy. Lisäksi toiveidesi mukaan paikallisia kirsikkatomaatteja, Parmesania ja/tai extra valkosipulia. 

Kasvis, saatavilla laktoosittomana. Mahdollista saada vegaanisena. 

bottom of page